Kontaktirajte nas

POLITIKE PRIVATNOSTI

ANIMO D.O.O. poštuje vašu privatnost te obrađuje vaše osobne podatke pošteno i zakonito.

Prikupljeni osobni podaci biti će pohranjeni u slučaju legitimnog izdavanja računovodstvenih, poreznih, carinskih, transportnih i ostalih dokumenata sa vašim osobnim podacima, koji se moraju čuvati duže vremena prema točno utvrđenim zakonskim rokovima.

Obrada osobnih podataka

Prikupljene osobne podatke spremamo u elektroničkom obliku i pisanom obliku te u svrhu zaštite primjenjujemo odgovarajuće tehničke, organizacijske i kadrovske mjere zaštite osobnih podataka i procedure kako bismo spriječili da se osobnim podacima ne bi neovlašteno pristupalo te da bi osigurali da se koriste u skladu sa svrhom obrade.

Poruke u elektroničkom obliku

Kada nam šaljete elektroničku poštu (e-mail) s vašim osobnim podacima po kojima vas je moguće identificirati, bez obzira na to radi li se o elektroničkoj pošti s pitanjem ili komentarom, mi te podatke koristimo samo u svrhu ispunjenja vaših zahtjeva. Vašu elektroničku poruku, odnosno obrazac nećemo proslijediti trećoj strani ili dobavljačima kako bismo odgovorili na vaše pitanje, odnosno udovoljili vašem zahtjevu.

Vaš pristup podacima

Ovlašteni ste u svako doba zatražiti obavijest o tome koje vaše osobne podatke spremamo u našoj zbirci osobnih podataka registriranih korisnika, kao i zatražiti da sve ili neke osobne podatke izmijenimo ili izbrišemo. To ćete učiniti tako da da na adresu info@animo.hr pošaljete obavijest s vašim zahtjevom. Ukoliko postavite jedan od takvih zahtjeva, uložit ćemo razumne napore da potvrdimo vaš identitet i spriječimo neautoriziranu obradu osobnih podataka.

Ograničenje odgovornosti

Unatoč tome što poduzimamo dostupne tehničke, organizacijske i kadrovske mjere zaštite osobnih podataka od slučajne ili namjerne zlouporabe, uništenja, gubitka, neovlaštene promjene ili dostupa ne možemo jamčiti da neki od osobnih podataka koje prikupljamo neće nikada biti slučajno otkriveni, suprotno odredbama ovih Pravila zaštite privatnosti. Do najveće mjere dopuštene zakonom isključujemo odgovornost za štetu nanesenu korisnicima ili trećim osobama slučajnim otkrivanjem osobnih podataka.

Kontrola

Možete u svako doba zatražiti pregled svih osobnih podataka koje smo od vas dobili. Možemo na vaš zahtjev ažurirati, ispraviti ili brisati te podatke (ako se dotični podaci još uvijek nalaze u našim zbirkama osobnih podataka) ili ubuduće prestati koristiti te podatke. Ako želite ostvariti to pravo, jednostavno nam se javite na info@animo.hr .

*
*
*

Dokažite da niste robot! Upišite rezultat:
*